2105
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2105,page-child,parent-pageid-2,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.4.4,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,menu-animation-underline,side_area_slide_with_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
Title Image

Ska du starta en webbshop?

Ligger du i startgroparna inför att starta en webbshop, eller har du idag en webbshop som behöver piffas upp? Som många butiker har fått erfara, har internet blivit en livsviktig marknadsplats som av allt att döma verkar gå mot en alltmer exklusiv försäljningsplattform för återförsäljare.

En stor nackdel för webbkunder är att de inte kan se och ta på produkterna de köper online. Detta gör att bilderna, dess vinklar och kvalité blir direkt avgörande för huruvida kunderna köper produkten eller ej, då bilden är den enda visuella kontakt de får med produkten.

webbshop, webshop, produktfoto, starta webbshop, artiklar
Produktfotografering till http://www.pasqal.se

Bilden säljer produkten

Vi har lång erfarenhet av att fotografera artiklar till webbshoppar. Vi kan hantera många produkter och alltid leverera en konsekvent kvalité, både vad gäller teknik och vinklar samt styling. Lägger ni ert förtroende hos oss garanterar vi att ni blir nöjda med resultatet. Vi kan snabbt leverera högupplösta, professionella bilder där färgerna stämmer överens med verkligheten.

 

STUDIO Halmstad ser till att era produkter blir retuscherade till en nivå där de ser lika bra ut som de är tänkta att göra. Vi säkerställer att veck, repor och damm inte finns kvar på levererade bilder. Vi utför produktfoto på alla typer av produkter. Har ni mycket små produkter så som smycken eller klockor gör vi alltid en macrofotografering med fokusförskjutning för att bibehålla en hög detaljrikedom.

En röd tråd

Oavsett om ni är väl bevandrade i produktfotovärlden, eller precis skall starta er webbshop kommer vi att utarbeta ett ”fotomanus” tillsammans med er. Detta för att samma typ av produkt skall få samma look som andra produkter i samma kategori, även om det skiljer veckor eller månader mellan fotograferingarna.

webbshop, webshop, produktbilder för webbshop, artiklar
Produktbilder för http://www.equipe.se

webbshop, webbshoppar, produktbilder för webbshop, starta webbshop, produktfoto, artiklar

Prissättning

Vår prissättning utgår ifrån volym, typ av produkt och komplexitet hos produkten. Kräver produkten mycket förarebete (tex. uppsättning av ett sexmanna tält med pinnar och rep) tar vi ut ett högre bild per produkt, eftersom det tar oss längre tid att fotografera en sådan produkt. Om vi skall fotografera många liknande produkter, tex. guldringar, kan vi lägga tid på att göra en bra ljus/fotouppställning men därefter fotografera av produkterna mycket fort, vilket får ner priset. Eftersom varje produkt är unik kan vi inte lämna en fast prisuppgift här. Hör av er för offert!

 

Vi vågar dock lova att ni får ett bra pris för en superb bildkvalitet.
Som produktfotograf i Halmstad jobbar man inte enbart lokalt i Halmstad, utan produkter från hela Sverige skickas till studion för fotografering. Jämför gärna vår bildkvalité med andra!

 

Några företag vi fotograferat produktbilder till är Backhausen AB, SMX Sports samt Hjeronymus

Välkommen till STUDIO Halmstad, du också!
Produktfotograf i Halmstad – för ett långsiktigt samarbete.

Hur fungerar det då?

STUDIO Halmstad, fotograf kamera, snygga produktbilder, produktfotograf, stillife, produkter foto

Skicka produkterna till oss på Brogatan 42 i Halmstad.

STUDIO Halmstad, fotograf kamera, snygga produktbilder, produktfotograf, stillife, produkter foto

Vi fotograferar era produkter efter den ljussättning, och ur den vinkel vi valt tillsammans med er.

STUDIO Halmstad, fotograf kamera, snygga produktbilder, produktfotograf, stillife, produkter foto

Därefter friläggs bilderna och genomgår färgställning samt retuschering. Vi skickar sedan en testbild till er för godkännande.

STUDIO Halmstad, fotograf kamera, snygga produktbilder, produktfotograf, stillife, produkter foto

Bildfilerna levereras i de format ni väljer och med rätt filnamn enligt önskemål. Vi levererar sedan alla bilder till er, och skickar tillbaka produkterna, efter godkänd bildleverans.