1741
page-template-default,page,page-id-1741,page-child,parent-pageid-2,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.4.4,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,menu-animation-underline,side_area_slide_with_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
Title Image

Fotograf för företag

Du har hittat din fotograf för företag! Eller rättare sagt två av dem. Andreas Svensson och Anton Silver, STUDIO Halmstad, fotograferar uteslutande för företag och vi utgår från Halmstad men åtar oss foto- och filmuppdrag i hela Sverige.

Fotograf för företag

100% proffs

Vi tycker det är roligt att göra jobb för företag. Så roligt att vi gör det på heltid. Och när vi jobbar lägger vi fullt fokus på att ni som företag ska bli helt nöjda med vårt arbete. Vi är professionella i alla avseenden:

  • Professionell utrustning. Kameror, ljus, ljud, datorer, programvaror, kringutrustning.
  • Studio. Vi har en arbetsplats med studio för film och foto, centralt i Halmstad.
  • Planering och utförande av jobb i noggrant samspel med kund.
  • Respekt. Har ni sekretess eller affärshemligheter stannar allt känsligt material hos er.
  • Lagar. Vi efterlever GDPR och annan gällande lagstiftning.
  • Bildkvalitet. Vi levererar den kvalitet på film och stillbild ni förväntar er av proffs. Och vi levererar alltid i utlovad tid.

Vi jobbar mycket med den lokala företagsvärlden och med en del företag har vi lite tätare band. Ett sådant företag är MTA Bygg och Anläggning i Halmstad. MTA:s VD, Tommy Zryd, har skrivit några värmande ord om oss:

STUDIO Halmstad ställer alltid upp med kort varsel vid önskemål om fotografering av våra projekt. Deras snabba leveranstid och bra kvalitet på bilderna är också något som vi värdesätter.

Ett annat härligt halmstadföretag vi jobbar med är Heléns Rör AB. Här har marknadschef, Petronella Hyll, recenserat oss:

STUDIO Halmstad - Fotografi & Film är proffsiga, lyhörda och håller hög kvalitet på sina bilder.

HS Ögonklinik
Fotograf för företag
MTA Bygg och Anläggning AB
Piga.nu - Städbolag
företagsfotograf
Heléns Rör AB

Vi har arbetat med STUDIO Halmstad-Fotografi & Film i samband med artiklar till vårt frisörmagasin, Hair Magazine. De har tagit bilder både på event och till ett salongreportage och vi har varit supernöjda båda med kommunikationen och resultatet båda gångerna. Professionella och absolut värda att rekommendera!

Filmare och fotograf för företag

I vår studio på Brogatan 42 har vi en ändamålsenlig inspelningsmiljö för produktion av reklamfilm eller produktvideo. Vi har den utrustning, kunskap och kapacitet som krävs för att producera knivskarpt 4K material. Vi filmar även mycket ute hos kund, och har erfarenhet av att fånga snabba situationer ”på studs”, såväl som välplanerade produktioner och reportage med live-ljud eller s.k voice-over, dvs berättarröst. Våra text- och produktanimationer i After Effects är också något många kunder uppskattar och som ger en extra krydda till ditt material.

Vi gör också små korta reklamfilmer för din produkt som lämpar sig väl för sociala medier eller skärmvisningsmaterial ute i butiker. Denna typ av produktion är mycket kostnadseffektiv samtidigt som den skapar både känsla och sätter produkten i första rum.