34
page-template-default,page,page-id-34,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.4.4,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,menu-animation-underline,side_area_slide_with_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
Title Image

Om oss

Fotostudio i Halmstad

Bakom kameran

STUDIO Halmstad drivs av Andreas Svensson och Anton Silver. Vi är två fotografer med olika ingång och förhållningssätt till fotografering, men delar en värdegrund som fundament. Vår ambition är att alltid producera högkvalitativt material som tål att visas upp, inte bara lokalt utan också nationellt och globalt. Vi tycker om utmaningar där man som fotograf tvingas tänka steget längre och hitta lösningen där vi kan fånga en bild andra kanske missar.

I studio…

I vår ändamålsenliga studio i centrala Halmstad har vi förutsättningar för alla typer av produktioner. Vi vill skapa en öppen studio där du som kund kan komma in med vilken typ av idé som helst, där vi tillsammans kan hitta en lösning som gör både projektet roligt att arbeta med, men också skapar ett vackert resultat.

Och på fältet

För en fotograf i STUDIO Halmstad är ingen dag lik den andra, och det gäller att snabbt kunna hoppa mellan olika typer av jobb, medietyper eller produktioner. Vi vill att ni använder STUDIO Halmstad som ett universalverktyg när det kommer till anpassad och flexibel produktion av foto- och filmmaterial.
Vi har bra kontaktnät med webbyråer och grafiska formgivare så tveka inte på att höra av er med hela ert kommande reklampaket!

Vi gillar industriföretag lite extra, så därför har vi satt upp vår systersajt industrifotograf.se. Ta gärna en titt där också!