258
page-template-default,page,page-id-258,page-child,parent-pageid-2,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.4.4,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,menu-animation-underline,side_area_slide_with_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
Title Image

Porträtt och personalfoto

Porträtt och personalfoto

Vi fotar porträtt och personalfoto på plats hos er eller i studion på Karlsbergsvägen i Halmstad. Snabbt och proffsigt till rimliga priser. Bilderna på er personal använder ni internt och naturligtvis på företagets hemsida under kontaktinformation. Se ett exempel hos Unimer Plast och gummi, där vi har gjort bilderna.

Det är alltid trevligt att ha ett ansikte på den man pratar med i telefon eller har mailkontakt med! Många företag har också bilder upphängda på väggen med all glad och duktig personal i ramar. Det ger ett seriöst intryck i entrén.

personalportratt-och-personalfoto

Tack för hjälpen förra veckan, Vi är väldigt nöja med kvalitén på era bilder!

/Transportcentralen

Super snygga! 🤩👌
Tack så mycket för fina bilder och bra jobbat.

/Meliora Tandklinik

Superfina! 😊 Redan uppe på hemsidan.

/Unimer Plast och Gummi AB

På plats

Att förbereda en porträttfotografering tar ca 30 minuter, oavsett om det är i studion eller på plats hos er. Blixtljus, bakgrundsfond, kamera, stativ, dator, sladdar, mm. När allt väl är riggat och ljus och övriga inställningar är klara, kan man fotografera ganska många personalbilder på en dag!

Porträtt och personalfoto

Vi är vana vid att stå bakom kameran, och har full förståelse för att ni är mindre vana vid att stå framför en kamera med stora blixtar mot ansiktet. Det löser vi tillsammans och skapar avslappnade personalporträtt och personalfoto för många års nyttjande.

I de allra flesta fall sker fotograferingen av porträtt och personalfoto i ett behagligt mjukt ljussatt blixtljus, men det händer också att porträttbilder tas i befintligt ljus. Glasögon eller reflekterande “svåra” klädmaterial, är oftast inga problem. Vi driver också Industrifotograf.se för fotografering med större inriktning på industrier med allt vad det innebär i ett paket.

 

Vi är väldigt flexibla och fotograferar i Halmstad, Falkenberg, Varberg, Laholm, Hylte med omnejd, över dagen. Självklart kan vi ordna personalfotografering på företag ute i övriga landet också. Slå en pling så löser vi det!

Retusch på personalporträtt och personalfoto?

Psst…! Vi har lång erfarenhet av retusch. Har ”åren varit lite elaka” mot dig, så har vi åtgärder för att fixa både det ena och det andra. Vi tycker att du är vacker som du är, men vill du ha retusch på personalporträtt och personalfoto, låt oss veta!

Kontakta oss för tidsbokning!

porträtt och personalfoto