1781
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1781,page-child,parent-pageid-2,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.4.4,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,menu-animation-underline,side_area_slide_with_content,smooth_scroll,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
Title Image

Reklamfilm i Halmstad

Reklamfilm i Halmstad

Reklamfilm i Halland

Film i alla former

Vi producerar gärna er reklamfilm i Halmstad, men är naturligtvis flexibla och jobbar lika gärna i Torup eller Tokyo om ni så önskar!

STUDIO Halmstad har ett brett kontaktnät och kan samla ett bra team till större produktioner. Producent, regissör, fotografer, ljudtekniker, assistent, och personal till smink, klipp, grading, m.fl. Detta gör att vi har möjlighet att ta oss an ditt projekt oavsett storlek eller komplexitet. Vi gör även formatanpassade videos till reklamskärmar för ex gallerior eller skyltfönster.

Vi tror att vår avslappnade miljö i studion bidrar till en mer kreativ process där alla parter känner sig delaktiga och stolta över resultatet.

Det är roligt att göra film!

Vi tycker det är roligt att göra film! Vi engagerar oss inte bara för er skull i ett projekt, utan även för vår egen del. Vi gör det till stor del för att vi tycker om att göra det, därför blir er reklamfilm så bra.

Vi gör alla typer av rörligt material. Ren reklamfilm avsedd för hemsidor och sociala medier men också företagsfilm eller instruktionsvideos.

Välkommen att ta kontakt med Halmstads senaste foto- och filmstudio! Vi ser fram emot att höra av er!

Filmredigering, filmproduktion, reklamfilm, filmare, video

Filmproduktion, träningsvideos, filmare, videoproduktion

Studioproduktion

I vår studio på Karlsbergsvägen 2 har vi en ändamålsenlig inspelningsmiljö för produktion av reklamfilm eller produktvideo. Vi har den utrustning, kunskap och kapacitet som krävs för att producera knivskarpt 4K material. Vi har också fantasi och kreativitet för att lyfta din idé eller produkt till höga höjder. Våra text- och produktanimationer i After effects är också något många kunder uppskattar och som ger en extra krydda till ditt material.

Om du är osäker på vad du behöver, tveka inte på att kontakta oss – så tar vi ett förutsättningslöst möte.

Reklam för sociala medier

Vi gör också små korta reklamfilmer för din produkt som lämpar sig väl för sociala medier eller skärmvisningsmaterial ute i butiker. Denna typ av produktion är mycket kostnadseffektiv samtidigt som den skapar både känsla och sätter produkten i första rum.

 

En fördel med korta slagkraftiga filmer är möjligheten att kunna skapa flera filmer under samma produktionsdag och därmed få ett workflow som underlättar både för kundens planering inför en längre PR-kampanj och håller ner priset.

Vill man göra det riktigt enkelt för sig kan man använda sig av animering av stillbilder som i exempelfilmerna nedan.

Här följer fler exempel på olika typer av reklamfilm vi producerat.

Psst! Vi gör mer än bara film. Kika gärna in på vår systersite, industrifotograf.se för att se mer.