1307
page-template-default,page,page-id-1307,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.4.4,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,menu-animation-underline,side_area_slide_with_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
Title Image

Instagram och sociala medier

Leverantör av innehåll till Instagram och sociala medier

En förändring i reklamvärlden

Idag hittar många sina kunder via sociala medier, framför allt genom snygga bilder på Instagram. Det har blivit en av de viktigaste kanalerna för marknadsföring och att visa upp bra material är viktigare än någonsin tidigare. Professionella produktbilder eller korta filmsnuttar kan mycket väl locka till sig fler potentiella kunder än reklam i TV och tidningar.

 

Vi producerar skräddarsytt material till ditt instagramkonto oavsett om du säljer en vara eller en tjänst. Det kan kännas som en press att alltid hitta material till instagram för att följa med dagens snabba tempo. Detta är något vi kan avlasta er med.

 

En bild, en kampanj, eller kontinuerlig uppdatering.

Det kan handla om enstaka bilder, ett större tema eller projekt. Vi har också möjligheten att leverera bilder vecko- eller månadsvis under en förutbestämd period. Det roligaste vi vet är att lägga allt krut på en välplanerad och genomtänkt stilleben eller reklamkampanj för att skapa något som får hög genomslagskraft, och som både vi och kunderna kan vara stolta över. Våra bilder och filmer levereras anpassade för sociala medier med rätt storlek och upplösning så att du slipper tänka på det tekniska.

Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte! Vi diskuterar tillsammans fram en plan för hur vi kan förverkliga era tankar på bästa sätt för Instagram och sociala medier.