2349
page-template-default,page,page-id-2349,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.2.9,select-theme-ver-8.8,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,menu-animation-underline,side_area_slide_with_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
Title Image

KUNDCASE

Kundcase: Rawkly

Här har vi ett exempel där kunden förlitade sig på oss för produktbilder och imagebilder till sin nya produktlansering.

Rawkly (tidigare Attitude of Sweden) vände sig till oss för att producera deras produktbilder inför en kommande crowdfunding kampanj, där man redan hade tagit fram färdiga produkter. Utgångspunkt i projektet var att skapa enhetliga bilder, alla produktmodeller emellan.

Det var viktigt att framhäva kvalité på materialet – framför allt kepsarnas skärmar som är gjorda i trä, samtidigt som bilderna skall kunna ligga som köpbara produkter i en webbshop.

fotograf i halmstad, fotograf halmstad, kundcase, verksamhetsbilder, produktfoto

produktfotograf i halmstad, produktfoto, fotostudio, fotograf halmstad, kundcase

produktfoto, produktfotograf, fotograf halmstad

produktfotograf i halmstad, produktfoto, fotostudio, fotograf halmstad

Kundcase: Bravur

Det svenska klockmärket Bravur har använt sig av oss vid flera olika tillfällen för fotografering av rena produktbilder men också av stilleben.

Att fotografera klockor är i regel mer krävande än andra typer av produkter eftersom man behöver göra en fokusförskjutning samt vara extra noggrann med hur ljuset träffar en klockas olika ytor. Vi är därför mycket glada över att Bravur valt oss som leverantör när de skulle lansera klockmodeller de tagit fram tillsammans med Gert Wingårdh och son.

Vår stora utmaning denna gång var att framhäva klockans fiskfjällsinspirerade urtalvla. Detta ställde stora krav på ljussättning och bildkomposition.

Kundcase: Piga.nu

Piga.nu – det rosa städföretaget var i behov av verksamhetsbilder till sin hemsida för att kunna visa upp sina tjänster.
Vi spenderade ett par dagar med Piga på fält för att följa med och se hur de arbetade och förstå vad som var viktigt att fånga på bild för varje typ av tjänst de erhåller.

 

Utöver bildmaterial spelade vi också in filmmaterial till deras hemsida och sociala medier. Vårt fokus under upptagning av videomaterialet var att framhäva effektivitet, professionalism och företagets slogan – unna dig vardagslyx.

verksamhetsfotograf halmstad, fotograf halmstad, kundcase

fotograf, verksamhetsbilder, fotograf i halmstad, kundcase

Kundcase: Flyttningsbyrån AB

Flyttningsbyrån hade en vision om att visa vad som skiljer dem mot andra flyttbyråer.

 

Vi fick under flera arbetsdagar följa med Flyttningsbyrån till en rad olika typer av jobb och se hur de använder speciallösningar som skräddarsys mot kunden och dess behov. Med specialanpassade lastbilar, liftar och truckar utformas ett system inför varje flytt eller magasinering. Detta mynnade ut i runt hundra stillbilder samt 5 filmer för hemsida och sociala medier, bland annat genom drönarfilmning.

kundcase, fotograf, verksamhetsfoto, studiofotograf, produktfoto, filmare

verksamhetsbilder, fotograf halmstad, kundcase