1920
page-template-default,page,page-id-1920,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.4.4,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,menu-animation-underline,side_area_slide_with_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
Title Image

Upphovsrätt och bildanvändning

Upphovsrätt och bildanvändning.

-Hur får jag lov att använda STUDIO Halmstads stillbilder och videomaterial? Hur behandlar vi upphovsrätt och bildanvändning?

STUDIO Halmstad ger er i de allra flesta fall rätt till fri användning av levererat material, i alla medier, under obegränsad tid. Detta gäller förstås inom kundens bolag eller verksamhet. Att du som kund har fri användningsrätt betyder INTE att dina kunder, leverantörer och samarbetspartners, automatiskt också har fri användning.

När det gäller produktfoto, och du är ägare av varumärket vi fotograferar eller filmar, får du naturligtvis sprida bildmaterial till dina återförsäljare för marknadsföring.

Vi är också glada för fotocred/byline när det kommer till mer annonsliknande bilder för dina produkter. Till exempel när du använder bilder i ett reportage i en tidning eller digital publikation om ditt företag.

Men det måste väl vara ok att dela era bilder på Instagram och Facebook???

Man kanske kan tycka att det är ok att ”låna” en bild för att lägga ut på sociala medier?

Har du beställt och köpt bilden av oss är det såklart fritt fram att promota ditt företag/verksamhet i alla kanaler, det är vi bara glada för!

-MEN… Om Du som tex

©

Reklambyrå i Halmstad

Hitta mer info om oss på vår Google Business-sida! Är du kund till oss är vi tacksamma för en recension här också.