2056
page-template-default,page,page-id-2056,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.4.4,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,menu-animation-underline,side_area_slide_with_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
Title Image

foto för visum

Foto för visum

Foto för visum. Vi hänvisar er för fotografering av visumfoto, körkortsfoto och liknande till någon av våra konkurrerande studios som jobbar mer med privata kunder. Vi har valt att jobba uteslutande med företagskunder, och kommer därför inte tillhandahålla tjänster som rör visumfoto, babyfotografering, familjefoto, bröllopsfoto eller andra plåtningar av privat karaktär. Vi hoppas att ni har förståelse för detta och hälsar er varmt välkomna till STUDIO Halmstad som företagskunder!

 

Som företagare kan du få hjälp med produktfoto, reklambilder, företagsfilmer, reportagefoto, reklamfilm, design av trycksaker, webbsidor och annat material för marknadsföring och sociala medier. Vi gillar att jobba med er som vet vad ni vill ha, men vi tycker också det är roligt att spåna fram idéer tillsammans med er som inte riktigt har spikat målbilden. Vi är kreativa, kunniga och håller en mycket hög kvalitet till ett rimligt pris.

 

foto för visum

 

Att leverera ert material i rätt tid är alltid viktigt för oss. Ibland har vi ”högtryck” i produktionen, men kan med bra framförhållning oftast leverera bild och filmmaterial mycket snabbt. Det är vi stolta över!

Tips: Många gånger räcker det med bildkvalitén som fotoautomater kan åstadkomma, när du ska ansöka om visum. Då får du dessutom ett billigt foto för visum. Flera mindre studios/enskilda fotografer tar sig också an den här typen av fotograferingar När du ska ansöka om svenskt pass, fotograferar polisen din bild i samband med ansökan.

 

Studioproduktion

I vår studio på Karlsbergsvägen 2 har vi en ändamålsenlig miljö för produktion av stillbilder och rörligt material. Vi har den utrustning, kunskap och kapacitet som krävs för att producera knivskarp 4K video och högupplösta bilder. Vi har fantasi och kreativitet för att lyfta din idé eller produkt till visuellt höga höjder. Våra text- och produktanimationer i After effects är också något många kunder uppskattar och som ger en extra krydda till ditt material.

Om du är osäker på vad du behöver, tveka inte på att kontakta oss – så tar vi ett förutsättningslöst möte.