2181
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2181,page-child,parent-pageid-2,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.4.4,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,menu-animation-underline,side_area_slide_with_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
Title Image

Reklamfoto i Halmstad

Studio för reklamfoto i Halmstad, (eller någon annanstans i Sverige för den delen…) för bildskapande till dina sociala medier, webbsidor eller trycksaker? -Här är vi!

STUDIO Halmstad är vad det låter som – en studio i Halmstad. En foto- och filmstudio med fotografer som står redo för era produktfotograferingar, produktfilmer, och reklamfilmer. Med STUDIO Halmstad som fotoleverantör får du som kund noggrannhet, kreativitet och en genomtänkt produktion, från start till mål. Vilken känsla, budskap, stil och look vill ni förmedla? I vilka sammanhang ska bild eller film publiceras? För att få svar på de frågorna, och för att få en känsla av just ERT företag, vill vi mer än gärna starta processen med ett möte, ”face to face”.

Boka ett möte med oss!
STUDIO Halmstad, fotograf kamera, snygga produktbilder, produktfotograf, stillife, produkter foto

Många års erfarenhet

Vi är vana vid fotografering av stora volymer och klarar av alla typer av produkter (som går in genom studiodörren). Större produkter än så kan vi naturligtvis fotografera på plats hos er. Produkter med reflekterande ytor, eller extrem närbildsfotografering, kan vara klurigt, men vi hittar lösningar och manér till de flesta “svåra” fotograferingar. Vi är lösningsorienterade till 100% och bygger och tillverkar de hjälpmedel som krävs för ditt projekt, om inte fotohandeln kan tillhandahålla dem.

 

Vi tycker det är inspirerande att jobba under lång tid med ett projekt, och en bild kan kräva flera timmars arbete, av flera personer. Vackra reklambilder kommer inte till världen i en handvändning! Noggrannhet och ihärdigt arbete är något STUDIO Halmstad har som signum.

Därmed är det inte sagt att vi inte kan hålla en tight budget! Är ekonomin för ert reklamprojekt begränsad så planerar vi naturligtvis efter det, och hittar lösningar för snygga bilder med enkla medel. En viktig tumregel är dock att ju mer tid vi kan lägga på ert projekt, desto bättre slutresultat kan ni förvänta er.

Efterbearbetning

Efter fotografering av era produkter genomgår alla bilder en bildretuschering för att visa upp sig från sin bästa sida. Ibland är bilden ganska klar efter fotografering, men många gånger är redigeringstiden längre än övriga delar av jobbet. Damm- och smutsborttagning, utjämning av eventuella ojämnheter i material, hudretusch i förekommande fall, och många gånger justering av ljus, skärpa/oskärpa och korrigering av färger och kontrast. Därefter levereras bilder enligt kundens mått och önskemål kring format.

STUDIO Halmstad, fotograf kamera, snygga produktbilder, produktfotograf, stillife, produkter foto
Reklamfotograf i Halmstad
Snygga reklambilder

Prissättning

Vårt pris för reklamfoto utgår från era produkter och komplexitet i fotograferingen, och andra omständigheter som är olika vid varje fotografering. Därför får ni en offert för just ert projekt, efter ett initialt möte. Vi vågar dock lova att du får ett bra pris för en superb bildkvalitet.
Som reklamfotograf i Halmstad jobbar man inte enbart lokalt i Halmstad, utan produkter från hela Sverige skickas till studion för fotografering.

Välkommen till STUDIO Halmstad, du också!
Reklamfotograf i Halmstad – för ett långsiktigt samarbete.

Fotostudio Halmstad, STUDIO Halmstad, fotograf, kamera, snygga produktbilder, produktfotograf, stillife, produkter foto, produktfoto, filmproduktion, reklamfilm, halmstad, filmare

Psst! Vi gör film också! Kolla gärna in vår sida för film! Hitta mer info om oss på vår Google Business-sida! Är du kund till oss är vi tacksamma för en recension här också.