1447
page-template-default,page,page-id-1447,page-child,parent-pageid-2,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.4.4,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,menu-animation-underline,side_area_slide_with_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
Title Image

Fotostudio i Halmstad

Fotostudio i Halmstad

Söker du efter en fotostudio i Halmstad, (eller någon annanstans i Sverige för den delen…) till din webbshop eller katalog? Här är vi!

STUDIO Halmstad är vad det låter som – en fotostudio i Halmstad. Foto- och filmsugna fotografer som står redo för era produktfoto, produktfilmer, och reklamfilmer. Vår fotostudio i Halmstad rymmer såväl större grupper av människor för gruppbilder, som större produkter för er webbhandel. Gott om plats, men vi har också verktygen och erfarenhet av att fotografera mindre produkter som smycken och tillbehör. Vi står också redo med både kunnande och utrustning för proffsiga produktioner av film.

Många års erfarenhet

Vi är vana vid fotografering av stora volymer och klarar av alla typer av produkter (som går in genom studiodörren). Större produkter än så kan vi naturligtvis fotografera på plats hos er. Produkter med reflekterande ytor, eller extrem närbildsfotografering, kan vara klurigt, men vi hittar lösningar och manér till de flesta ”svåra” fotograferingar. Vi är lösningsorienterade till 100% och bygger och tillverkar de hjälpmedel som krävs för ditt projekt, om inte fotohandeln kan tillhandahålla dem.

Vi trivs i studion och det tror vi syns på både gott resultat på våra bilder och i en avslappnad stämning hos oss. STUDIO Halmstad vill att ni ska känna er välkomna på avslappnade möten där vi kan diskutera och gemensamt börja jobba mot ert mål.

Fotostudio i Halmstad
Fotostudio i Halmstad, Fotograf i Halmstad, Modellfoto

Foto & Film

Vi gör både foto och filmproduktion för företag i alla branscher och utgår i de flesta fall efter en satt budget, och planerar produktionen efter den. Kontakta oss för ett inledande möte för ditt projekt!

Välkommen till STUDIO Halmstad, du också!
Fotostudio i Halmstad – för ett långsiktigt samarbete.

 

Psst! Vi kan en hel del om grafisk produktion och design av trycksaker också. Och en ny webbsida? Det fixar vår partner Mastodont Media!

Fotostudio i Halmstad