427
page-template-default,page,page-id-427,page-child,parent-pageid-2,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.4.4,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,menu-animation-underline,side_area_slide_with_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
Title Image

Fotografering produkter

Produktfotograf i Halmstad

Söker du fotograf för produkter i Halmstad, (eller någon annanstans i Sverige för den delen…) till din webbshop eller katalog? Här är vi!

STUDIO Halmstad är vad det låter som – en studio i Halmstad. En foto- och filmstudio med fotografer som står redo för era produktfotograferingar, produktfilmer, och reklamfilmer. Vårt produktfoto är ett helhetskoncept bestående av fotografering, friläggning, färgställning, retusch och leverans av bilder i det format/storlekar ni önskar. Självklart döper vi era bilder till artikelnummer eller annat önskemål.

Många års erfarenhet

Vi är vana vid fotografering av stora volymer och klarar av alla typer av produkter (som går in genom studiodörren). Större produkter än så kan vi naturligtvis fotografera på plats hos er. Produkter med reflekterande ytor, eller extrem närbildsfotografering, kan vara klurigt, men vi hittar lösningar och manér till de flesta ”svåra” fotograferingar. Vi är lösningsorienterade till 100% och bygger och tillverkar de hjälpmedel som krävs för ditt projekt, om inte fotohandeln kan tillhandahålla dem.

Något vi brinner lite extra för är korta produktfilmer som med en blandning av video, foto och animering ger en extremt bra redovisning av din produkt. Med förklarande grafik får du dessutom ytterligare möjlighet att promota din produkt. Film och video för produkter är här för att stanna, och vi på STUDIO Halmstad blir inte förvånade om produktfilmerna inom några år är lika vanliga som stillbilder är idag inom e-handel. Häng på det tåget!

Fotograf i Halmstad, Produktfotograf i Halmstad - STUDIO Halmstad.

Så här jobbar vi:

Skicka produkterna till oss på Karlsbergsvägen 2 i Halmstad.

Vi fotograferar era produkter efter den ljussättning, och ur den vinkel vi valt tillsammans med er.

Därefter friläggs bilderna och genomgår färgställning samt retuschering. Vi skickar sedan en testbild till er för godkännande.

Bildfilerna levereras i de format ni väljer och med rätt filnamn enligt önskemål. Vi levererar sedan alla bilder till er, och skickar tillbaka produkterna, efter godkänd bildleverans.

Prissättning

Vår prissättning utgår ifrån volym, typ av produkt, typ av foto/film, och komplexitet hos produkten. Vi vågar dock lova att du får ett bra pris för en superb bildkvalitet.
Som produktfotograf i Halmstad jobbar man inte enbart lokalt i Halmstad, utan produkter från hela Sverige skickas till studion för fotografering.

Välkommen till STUDIO Halmstad, du också!
Produktfotograf i Halmstad – för ett långsiktigt samarbete.

Kontakta oss för prisförslag
Fotostudio Halmstad, STUDIO Halmstad, fotograf, kamera, snygga produktbilder, produktfotograf, stillife, produkter foto, produktfoto, filmproduktion, reklamfilm, halmstad, filmare

Psst! Är du i behov av ett helt koncept med hemsida/foto/film/e-handel, så löser vi det tillsammans med vår partner, Mastodont Media.