1283
page-template-default,page,page-id-1283,page-child,parent-pageid-2,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.4.4,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,menu-animation-underline,side_area_slide_with_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
Title Image

Filmproduktion Halmstad

Filmproduktion Halmstad

Filmproduktion Halmstad, men är naturligtvis flexibla och jobbar lika gärna i Torup eller Tokyo om ni så önskar!

STUDIO Halmstad har ett brett kontaktnät och kan samla ett bra team till större produktioner. Producent, regissör, fotografer, ljudtekniker, assistent, och personal till smink, klipp, grading, m.fl. Detta gör att vi har möjlighet att ta oss an ditt projekt oavsett storlek eller komplexitet. Vi gör även formatanpassade videos till reklamskärmar för ex gallerior eller skyltfönster.

Vi tror att vår avslappnade miljö i studion bidrar till en mer kreativ process där alla parter känner sig delaktiga och stolta över resultatet.

Det är roligt att göra film!

Vi tycker det är roligt att göra film! Vi engagerar oss inte bara för er skull i ett projekt, utan även för vår egen del. Vi gör det till stor del för att vi tycker om att göra det, därför blir er reklamfilm så bra.

Filmproduktion Halmstad, Laholm med omnejd. Nyligen anlitades vi av ett städbolag. Se klipp från filmen nedan! Ett projekt med vi är igång med just nu, är inspelning av träningsvideos i vår studio centralt belägen i Halmstad. 

Har du också tankar om filminspelning? Välkommen att ta kontakt med Halmstads nyaste foto- och filmstudio! Vi ser fram emot att höra av er!

Vi tycker att det är särskilt roligt att göra kortare videos eller animationer för sociala medier och kampanjer.
Kolla in vår instagramkonto för ett axplock av våra filmer.

Fotograf i Halmstad, Spela in reklamfilm i Halmstad, STUDIO Halmstad. Foto- och filmproduktion.

Studioproduktion

I vår studio på Brogatan 42 har vi en ändamålsenlig inspelningsmiljö för produktion av reklamfilm eller produktvideo. Vi har den utrustning, kunskap och kapacitet som krävs för att producera knivskarpt 4K material. Vi har också fantasi och kreativitet för att lyfta din idé eller produkt till höga höjder. Våra text- och produktanimationer i After effects är också något många kunder uppskattar och som ger en extra krydda till ditt material.

Om du är osäker på vad du behöver, tveka inte på att kontakta oss – så tar vi ett förutsättningslöst möte.

Självklart kan vi också kombinera filmning med verksamhetsbilder eller företagsporträtt.

Vi gör också små korta reklamfilmer för din produkt som lämpar sig väl för sociala medier eller skärmvisningsmaterial ute i butiker. Denna typ av produktion är mycket kostnadseffektiv samtidigt som den skapar både känsla och sätter produkten i första rum.