522
page-template-default,page,page-id-522,page-child,parent-pageid-2,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.4.4,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,menu-animation-underline,side_area_slide_with_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
Title Image

En billig fotograf

Söker du efter en billig fotograf?

Bra, då vill vi gärna höra vad du tycker om vårt resonemang kring kostnader och produktvärde.

En billig fotograf kan absolut vara en jättebra fotograf, inget snack om den saken. Men en fotograf som ligger i prisnivå som motsvarar 50% av vad etablerade fotografer gör, kanske inte har samma kostnader för sin verksamhet?

  • Är fotografen verkligen yrkesverksam?
  • Betalar hen skatter och moms enligt gällande lagstiftning?
  • Har hen en företagsförsäkring som täcker eventuella olycksfall, juridiska kostnader, mm?
  • Använder hen professionell utrustning? (Kameror, ljussättning, datorer, säker back-up, kringutrustning)
  • Lägger fotografen ner den arbetstid som krävs för att få den kvalitet på bildmaterialet du förväntar dig?

Om du kan svara ja på ovanstående frågor kanske du bör ifrågasätta det låga priset?

Du får vad du betalar för

Generellt tror vi på att man får vad man betalar för. Kläder, bilar, hotell, matråvaror – De billigaste är sällan eller aldrig de bästa. Samma sak gäller fotografi och film.

  • Gratis. Gör det själv. Köp en kamera, alternativt, fota med mobilen! Det kan bli bra, men få av dina kunder kommer höja på ögonbrynen för kvaliteten… Kan bli det dyraste alternativet i längden. Glöm inte heller att det är olagligt att ”låna” bilder från internet för användning…
  • Billigt. Köp stockbilder. Hela internet kryllar av dem. Bara att välja och vraka. Men de är inte tagna i din verksamhet, och de speglar kanske inte ens det ni sysslar med. Och du riskerar att ha samma bilder som många andra – Du sticker inte ut.
  • Bästa investering. Anlita en professionell fotograf. Din personal, din verksamhet, dina lokaler, din stad. Bilderna kommer genomsyras av ditt företag och dina produkter. Vi är övertygade om att detta alternativ är det billigaste i längden, och det du betalar kommer att komma tillbaka i form av genererade intäkter. Bilder är förvisso lite färskvara, men professionella bilder har längre ”hållbarhet”!

 

Vår ambition med vårt arbete och er kostnad för detsamma, är att båda parter ska känna sig nöjda. Slå en signal eller skicka ett mail så kan vi prata mer!

Så, söker du efter en billig fotograf? – Anlita en professionell fotograf!

En billig fotograf - en dyr historia.

Kontakta oss för prisuppgifter!