466
page-template-default,page,page-id-466,page-child,parent-pageid-2,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.4.3,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,menu-animation-underline,side_area_slide_with_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
Title Image

Animering i Halmstad

Nå ett steg högre…

Animering, compositing, visual FX. Det finns många ord och minst lika många tillvägagångssätt för att piffa upp sitt digitala material. Det enda man behöver veta är att modern teknik har gjort det möjligt att realisera vilken idé som helst. Har du en idé så är chansen stor att vi kan förverkliga även de mest avancerade projekt med hjälp av animering. Det kräver extra arbete och tanke under produktion men resultatet talar för sig självt. Söker du någon som kan animering i Halmstad, kontakta oss!

 

Söker du någon som kan animering i Halmstad?

 

I STUDIO Halmstad har vi över ett decennium av erfarenhet i Adobe After Effects. Både vad gäller animering och special effekt för film, men även annan ändamålsenlig mjukvara. Animering är också ett bra sätt att få liv i stillbilder man redan har. Med hjälp friläggning och ett stort mått fantasi är ingenting omöjligt. Prova gärna din idé, animerad reklamfilm eller animerad produktfilm med oss. Vi älskar mekaniska, så väl som tekniska utmaningar där inspiration, kreativitet och problemlösning är hörnstenar.

 

Animering i Halmstad. Välkommen till en kreativ studio!

 

Färgkorrigering och grading

 

Vissa produkter kräver ett högt mått av precisionssäkerhet när det kommer till färg och hur en färg stämmer överens med verkligheten. Ett tufft jobb eftersom färg är något som inte existerar i den fysiska världen – utan endast i våra hjärnor. Vi kan aldrig veta om någon uppfattar en färg på samma sätt som vi själva gör. Lägg där till att alla bildskärmar visar färgmättnad, nyans, kontrast och ljusstyrka på olika sätt. Vi gör vårt yttersta för att ditt bildmaterial skall överensstämma med verkligheten. Oavsett om det handlar om stillbildsmaterial, video eller trycksaker.

Andra produktioner behöver en annan typ av färgarbete, grading. Kanske förmedlar din bild en mer slående känsla av höstmörkret när skuggor går i blått. Trädkronorna har hårdare kontrast mot kvällshimlen och färgspektrum är nedtonat. Vi lägger till och justerar det som kameran inte kan för att presentera ditt material, idé eller känsla på bästa vis..

 

 

Kolla gärna vår instagram för exempel på roligt animeringsarbete!