2475
page-template-default,page,page-id-2475,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.4.4,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,menu-animation-underline,side_area_slide_with_content,smooth_scroll,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
Title Image

Drönarbilder Halmstad

Den moderna tekniken har gjort det möjligt att skapa magiska drönarbilder i Halmstad, och att lyfta blicken från marken och fånga bilder från vinklar som varit omöjliga, eller förenade med extrema kostnader förut. Idag kan vi mycket snabbt och med minimal förberedelse filma avancerade kameraåkningar eller fotografera stora byggobjekt från skyarna. Vi kan med enkla medel flyga ut över en sjö eller annan plats som i vanliga fall vore svåråtkomlig.

Oslagbar vinkel

Vi tar drönarbilder från himlen i närmare 50 megapixel upplösning som passar sig bra för större printarbeten så som tex. en fotovägg eller ett fotografi modell större. Här är det på verkligen bara fantasin som sätter gränserna.Vi gör också drönarfilm i kristallklar 4K upplösning eller 8x slow motion för riktigt långsamma åkningar.

Att fotografera med drönare möjliggör inte endast att vi kan fota från flera kilometers håll. De ger oss också chansen att kunna filma mycket nära och skapa produktioner där vi ”åker” igenom byggnader med öppna fönster. Vi kan med hjälp av drönarteknologin skapa filmiska åkningar som för 15 år sedan kostade många hundra tusen, för några få tusenlappar.

drönarfotograf i halmstad

Drönarfotografering möjliggör inte endast video och stillbilds-material från höga höjder – det ger oss också möjligheten att vara på platser som annars varit omöjliga. Det kan handla om flygningar inomhus i en resturangmiljö eller kanske i situationer där vi följer en bild, cykel eller skateboard utan skakningar!

Vi kan också göra flygningar på avstånd upp till en mil med en följande kamera utan stopp. Drönare ger oss den kreativa möjligheten att åka igenom och under saker som viadukter och dörrposter på industriplatser utan hinder och fånga fantastiska bilder.

Har du en plats som du vill ha filmad eller fotograferad och undrar vad som gäller regelmässigt hänvisar vi till Transportstyrelsen.

Drönarfotograf i halmstad

Hitta mer info om oss på vår Google-Business sida! Är du kund till oss är vi tacksamma för en recension här också.