2441
page-template-default,page,page-id-2441,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.4.4,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,menu-animation-underline,side_area_slide_with_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
Title Image

Digital skärmreklam

Det blir allt vanligare med digital skärmreklam i butiker och köpcentrum istället för tryckt reklam. Att annonsera på en skärm är mycket kostnadseffektivt samtidigt som det möjliggör berättandet av en story och ett budskap på ett helt annat sätt än en reklamaffisch. Vi kan använda sig av video, stillbild, animationer och i bland även ljud. Skärmarna finns ofta i miljöer där  mycket människor rör sig. Det gör att man har kort tid på sig att göra ett intryck ur reklamsynpunkt.

digital skärmreklam

Använd rätt material

Vi hjälper företag att sätta samman en reklamspot, antingen med befintligt material eller via nyproducerat som sedan kan skickas till den som tillhandahåller en reklamskärm. När man bestämt sig för att synas på en digital reklamskärm vill man inte kasta bort chansen genom att visa en dålig video. Låt därför oss hjälpa er att maximera värdet av visningen.

Vi sammanställer ditt material för digital skärmreklam

Ibland behöver en exponering på skärm inte vara mer avancerad än lite snygg text och en bild. En annan gång kanske man vill använda sig av mer högkvalitativt och producerat material från tex. en drönare. Det är viktigt att fånga åskådarens uppmärksamhet under de korta sekunderna som man har på sig med en digital skärmreklam.

Animera ditt budskap

Enklare stillbilder från er verksamhet kan enkelt kombineras med animerad text och kamerarörelser för att ge liv till en annars tråkig reklamkampanj. Kontakta oss, så berättar vi vad vi kan göra för er på digitala skärmar!