2794
page-template-default,page,page-id-2794,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.4.4,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,menu-animation-underline,side_area_slide_with_content,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Bästa fotograf i Halmstad?

 

STUDIO Halmstad – Är vi Halmstads bästa fotograf?
Det lämnar vi gärna till ER, blivande och befintliga kunder, att avgöra. Vi skulle gärna ge oss själva den titeln, men vi väljer att vara lite ödmjuka i detta fall.

Ett par saker som pekar på att vi är på rätt väg mot vårt mål, att bli bästa fotograf i Halmstad, är ändå följande:

 

  • Högt samlat betyg på Google.
  • Fullt upp i kalendern, och antalet förfrågningar ökar.
  • Central belägen studio i Halmstad, med två heltidsarbetande fotografer.

 

I vår studio har vi allt som behövs för alla typer av foto- och filmproduktion och bygger gärna specialdesignade lösningar för ditt projekt. Vi tror oss också kunna göra kostnadseffektiva produktioner i förhållande till branschen i övrigt. 

Studio för dina bildbehov

 

Oavsett om du har en produkt som du vill skall sticka ut på Instagram i form av ett animerat stilleben, eller en reklamfilm för TV-visning vågar vi lova att kompetensen i STUDIO Halmstad är tung. Tillsammans arbetar vi fram ert material som alla parter kommer att vara stolta över.

Som fotografer och filmskapare är vi idérika, kreativa, noggranna och tekniskt kunniga. Med en portion sans och balans, konstaterar vi också att i STUDIO Halmstad råder mer ”verkstad” än ”snack”. Men det finns de som säger att vi är bästa fotograf i Halmstad!


-Kontakta oss så diskuterar vi ditt fotoprojekt och reklamfilm!
…eller kom förbi på en kopp kaffe!

Bästa fotograf i Halmstad

Filmproduktion

Vi har gedigen erfarenhet av filmproduktion från ax till limpa. Videoproduktion, flerkameraproduktion, on location eller reklamfilm i studio, men också inom post-production. Filmredigering, färgkorrigering och leverans för rätt typ av media till rätt medium. Självklart ställer vi gärna upp med manus, idé eller inspirationsmaterial för ditt projekt. Läs mer om vår filmproduktion här!

 

Oavsett om ni är ute efter en kort spot för en reklamskärm, företagsfilm för er hemsida eller en reklamfilm för TV är vi förberedda. Både vad gäller modern teknisk utrustning, erfarenhet och kunskap. Vi är kreativa och skapar inte bara foto- och filmmaterial, utan bygger och tillverkar lösningar för problem som dyker upp. Vi har verktygen för att skapa de produktionsdelar vi behöver för att få den perfekta bilden – direkt i vår studio eller på fält.

Produktfoto

Som Fotograf i halmstad fotograferar vi produktbilder för er webbshop, reklam och sociala medier. Bilder anpassade för storformatstryck eller katalog. I fotostudion eller i miljö ute hos kund. Frilagda produktbilder eller kreativa stilleben. Inga produkter är för små eller för stora. Med över ett 50-tal stora och små kunder och tusentals levererade bilder i bagaget har vi en gedigen erfarenhet du kan känna dig trygg med. När det kommer till professionella produktbilder känner vi oss som fisken i vattnet. 


Vi skräddarsyr gärna en lösning för er om ni har produkter som är särskilt svåra att fotografera. Många års fotograferande av produkter har gett oss värdefull erfarenhet. Som fotograf i Halmstad går vi igång på utmaningar! Läs mer om vårt produktfoto här.

Psst. Som ny kund utför vi gärna en testplåtning åt er så att både Ni och Vi kan känna oss nöjda med resultatet och ett ev. långvarigt samarbete.

Modellfoto och Personalfoto

I vår studio fotograferar vi modell- porträtt- och gruppbilder mot valfri fond och ljussättning. Ett ytterligare, och för er mer tidseffektivt tillvägagångssätt, är att vi kommer ut till ert företag, och utför personalfoto eller ‘image’-bilder på plats hos er. Med medtagen belysning och bakgrundsfond riggar vi en studiomiljö hos er.

Studio har vi allt vi behöver för att skapa just den unika ljussättning och känsla ni är ute efter. Vi ser gärna att ni tar med referensbilder som visar den stil eller känsla ni är ute efter så att vi på bästa sätt kan analysera, återge eller skapa precis det ni är ute efter. Vi ger oss inte förens både kund och fotograf är nöjda med resultatet.

Event & Företag

Vi besöker gärna ert företag för fotografering eller videoproduktion på plats, vare sig det handlar om en ren reklamfilm eller ett företagsevent. Våra bilder av personal ”in action” är uppskattade och används flitigt. Vi får också ofta förfrågningar om klassiska personalbilder som ger företaget en mer personlig prägel. Ett företag vi arbetar mycket för är MTA Bygg och anläggning.

Bilder från er verksamhet påvisar inte endast hur seriöst ni tar ert arbete, utan visar också att ni är måna om – och stolta över det ni gör. Att presentera anställda med personalbilder utöver det vanliga tillför också en mer personlig prägel för er organisation – som vi gärna är med och utformar. Att uppvisa bilder med konsekvent ljussättning, vinkel och stil höjer verkligen känslan av professionalism.

 

Ibland är inte alla medarbetare så sugna på att få sin bild tagen. Vi kan lugna dessa med det faktum att vi är proffs på att framställa människor från sin bästa sida i en avslappad situation och miljö. Självklart tar vi också bort oregelbundheter, finnar eller andra tillfälliga skavanker om man så önskar.

Animering och illustration

Vi tycker om att blanda animationer med rörlig bild eller skapa en unik komposition av animeringar för dina produkter. Att kombinera produktbilder med animering kan höja värdet av en produktion utan att extra filmning/foto-produktion behöver läggas till.
Här finns en exempelvideo som visar hur animeringar kan blandas med alla olika typer av media och animering. 

animeringVåra favoritjobb är när vi tillsammans med kunder får realisera ett projekt från en idé eller tanke (mood board) och skapa något fantastiskt med hjälp av flera mediaformer. Film, fotografering, animering, ljuddesign, färgkorrigering(grading), compositing… och se allt smälta samman till en följsam produktion och produkt. Vi arbetar gärna i Adobe After Effects, Davinci Resolve och Adobe Photoshop. För dig som kund innebär detta bara att du kan komma till oss med en idé som verkar omöjlig att genomföra – och låta oss lista ut lösningen medan du fokuserar på annat.

Fotograf i Halmstad, Fotograf Halmstad. Produktfotograf. Reklamfilm. Porträtt. Företag, produktfoto, studio halmstad

Produktfoto

Söker du efter produktfotograf? Här är vi!

Vårt produktfoto är ett helhetskoncept bestående av hela kedjan. Förberedelse av produkter, styling, fotografering, friläggning, färgställning, retuschering och leverans av bilder i det format/storlekar ni önskar.

Läs mer...

Reklamfilm

En reklamfilm är för oss något som direkt skapar en känsla och en nyfikenhet för ditt företag. Ett intresse som väcks, en ögonöppnare! Reklamfilm i STUDIO Halmstads regi görs med största omsorg och med grundtanken:

”Filmen ska göra jobbet åt er!”

Läs mer...